Maszyny, urządzenia
STÓŁ DO PAKOWANIA KWASZONEK
(np. kapusty kwaszonej, ogórków kwaszonych)
Przykładowe dane techniczne:
- 2-stanowiskowy stół do pakowania kwaszonek, typ SPsdk-1600
- wymiary gabarytowe (szerxdłxwys) 800x1600x900/2000 +/- 100 mm
- masa stołu ok. 95 kg
- zasilanie wagi 230 V AC, 50 Hz
- materiał AISI 304 / 0H18N9
Konstrukcja:
- stelaż - profil 50x50 AISI304
- stopy do regulacji wysokości i poziomowania
- blat perforowany - blacha # 2,0
- rynna ociekowa - blacha # 1,5
Wyposażenie stołu:
- waga podwieszana kontrolna 0-15 kg
- stelaż wagi z regulacją położenia i wysokości
- belka nośna osprzętu pomocniczego
- regulowane pomocnicze lejki do pakowania w torebki (x2)
- regulowane pomocnicze blaty do pakowania(x2)
- rynna ociekowa z króćcem spustowym Dn40
Przeznaczenie:
Stół przeznaczony jest do pakowania kwaszonek (jak kapusta kwaszona, ogórki kwaszone) do ręcznie podstawianych opakowań (torebki, słoiki, wiaderka). Perforowany blat umożliwia odbiór odciekającego nadmiaru soku/zalewy do rynny ociekowej. Dostępna z dwóch stron podwieszona szalkowa waga kontrolna umożliwia sprawdzenie gramatury pakowanych wyrobów. Załadunek stołu – ręczny (polecamy do tego celu widły nierdzewne naszej produkcji). Możliwa jest współpraca stołu z wywrotnicą skrzyniopalet lub beczek (oferowanych odrębnie). Uzupełnieniem stanowiska pakowania mogą być wykonywane w naszej firmie zgrzewarki do torebek foliowych, zamykarki wieczek wiaderek, zakrętarki wieczek T-O.
CENA 6.000,00 zł netto + VAT (z wagą)
3.490,00 zł netto + VAT (bez wagi)
(X.2010)