stoldokwaszonek

STÓŁ DO PAKOWANIA KWASZONEK
(np. kapusty kwaszonej, ogórków kwaszonych)

 

stol do kwaszonek1Przykładowe dane techniczne:

  • 2-stanowiskowy stół do pakowania kwaszonek, typ SPsdk-1600
  • wymiary gabarytowe (szerxdłxwys) 800x1600x900/2000 +/- 100 mm
  • masa stołu ok. 95 kg
  • zasilanie wagi 230 V AC, 50 Hz
  • materiał AISI 304 / 0H18N9

Konstrukcja:

  • stelaż - profil 50x50 AISI304
  • stopy do regulacji wysokości i poziomowania
  • blat perforowany - blacha # 2,0
  • rynna ociekowa - blacha # 1,5

Wyposażenie stołu:

  • waga podwieszana kontrolna 0-15 kg
  • stelaż wagi z regulacją położenia i wysokości
  • belka nośna osprzętu pomocniczego
  • regulowane pomocnicze lejki do pakowania w torebki (x2)
  • regulowane pomocnicze blaty do pakowania(x2)
  • rynna ociekowa z króćcem spustowym Dn40

stol do kwaszonek2Przeznaczenie:
Stół przeznaczony jest do pakowania kwaszonek (jak kapusta kwaszona, ogórki kwaszone) do ręcznie podstawianych opakowań (torebki, słoiki, wiaderka). Perforowany blat umożliwia odbiór odciekającego nadmiaru soku/zalewy do rynny ociekowej. Dostępna z dwóch stron podwieszona szalkowa waga kontrolna umożliwia sprawdzenie gramatury pakowanych wyrobów. Załadunek stołu – ręczny (polecamy do tego celu widły nierdzewne naszej produkcji). Możliwa jest współpraca stołu z wywrotnicą skrzyniopalet lub beczek (oferowanych odrębnie). Uzupełnieniem stanowiska pakowania mogą być wykonywane w naszej firmie zgrzewarki do torebek foliowych, zamykarki wieczek wiaderek, zakrętarki wieczek T-O.

UWAGA: wykonujemy na zamówienie inne stoły według dyspozycji zamawiającego.

 

CENA 6.000,00 zł netto + VAT (z wagą)
3.490,00 zł netto + VAT (bez wagi)
(X.2010)